hits

Uken som gikk...

Hei i kvelden! Vi får ta en titt på hvordan uken min har vært :-) Håper deres uke har vært kjempe flott!


Ukens tanke: Denne uken har jeg tenkt på forrige uke! Jeg har lengtet etter seilecampen så sykt mye. Altså?! Har bare drømt om å ligge på en av kassene på båten som kan være en benk. Jeg lå der, mens bølgene skvulpet, håret blafret i vinden imens jeg hørte på gode sanger. Ex av James TW er sangen jeg assosierer med nettopp disse beskrivelsene. Fine øyeblikk som jeg skal spare på for alltid. 

Ukens opptur: At jeg denne uken snart har jobbet to dager. Stolt da :-) 7 timer i dag og 5,5 timer i morgen. Kan hende det kan bli lengre eller kortere. Her er det dårlig vær i dag! Pay day venter jeg på med glede ;-) 

Ukens nedtur: Hva kan dette være? Her måtte jeg tenke litt på denne. Må faktisk være at det har vært litt kjedelig denne uken. Altså, jeg har slappet av, men jeg synes det kan være grusomt kjedelig til tider. Helt forferdelig følelse, misliker den virkelig. 

Ukens mat: Må være lunchen på Joe & The Juice. Love it!

Ukens film/serie: Skyfall. Anbefales! Jeg er en ekte James Bond-fan. Her snakker jeg om Daniel Craig, ingen andre haha.

Ukens leser: Må bli pernillelc94.blogg.no. Hun skrev en veldig fin kommentar for noen dager siden, så hyggelig <3 

Ukens person: Må bli mamma. Vi har hatt det veldig fint de siste ukene, og hatt det fint sammen. Jeg setter så stor pris på slike dager. 

Ukens sang: Ex - James TW // Joanne - Lady Gaga // Let It Go - James Bay // Fake Friends - Sigrid

Ukens cravings: Kake! Når man får en kake på bursdagen er det klart jeg føler et behov for kake hele uken. Er det mulig? Jeg har tenkt på kake hele uken! 

Ukens gledings: Jeg teller ned dager til Kroatia med fammen og besti. Skal bli godt å få sol, is, turkist vann, idyll, fine antrekk og føle seg nydelig ut på kveldene når vi skal spise? Ikke lenge til, iiiih!

Ukens lættis: Var da jeg skulle lete etter noe i gangen nede, også kaller jeg kommoden vi har i gangen for "kranken". Haha, var så stresset, gikk jo rundt og bare lette, og plutselig får jeg en blanding av benken og krakken. Aner ikke hvor det kom fra.

Ukens obsession: Kule og unike klesplagg som ikke alle har. Jeg ønsker å finne skatter som ikke alle har, det digger jeg for tiden ass. 


-Nyt søndagskvelden, så prates vi til ukesnart!-

4 kommentarer

Hege Kristin

09.07.2017 kl.21:31

hørtes ut som en fin uke!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Dina

10.07.2017 kl.21:26

Hege Kristin: Det var det!

Fredrikke Gustavsen

09.07.2017 kl.21:35

Fiiint bilde! Digger slike innlegg!

Dina

10.07.2017 kl.21:26

Fredrikke Gustavsen: Så bra!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv