hits

Småprat om Kroatia og planene mine for dagen

God morgen og hei mandag! I dag er det en ny start på en uke som s.k.a.l bli bra :-) Jeg har vært på ferie som dere vet, og kost meg masse med sol, bading, sykling, god mat og kvalitetstid med familien og bestevenninen min. Kroatia anbefales! Vi har vært der to ganger - dette året og fjorårets.

Bildene er fra Google.

Her kan dere se selve byen. Så fin! Hvis dere ser til venstre ser dere en "kulp". Der badet vi! Man kan hoppe fra steinveggene. Her badet vi i fjor også :-)

Rogoznica 23

Her kan dere se en strand i byen Rogoznica som vi var på en gang og som vi kunne se fra der vi lå på steinklipper.

Jeg jobbet lørdag og søndag, så i dag står Oslo for tur i forbindelse med utveksling. Vi skal kjøpe inn litt småting til vertsfamilien (vfamilien) og eventuelt noe til meg hvis det er nødvendig. Har forstått at solen har vært ganske snill her i Norge også, eller tar jeg helt feil? Fikk ikke tatt "Uken som gikk" forrige uke, ønsker dere at jeg skal lage den i dag? Eller vente til søndagen? På frokostmenyen i dag står det pannekaker med nutella. N.A.M. 


-Vi prates!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv