hits

Første "skoledag" overstått

God ettermiddag, dere! Dere aner ikke hvor utrolig stolt jeg er over meg selv. Jeg kom meg til "skolen", riktig bussholdeplass, ventet i resepsjonen, fikk møte noen elever, presenterte oss for hverandre og alt gikk faktisk overraskende bra. I dag satt jeg på med mamma så tok en annen bussvei, mens i morgen tar jeg buss selv begge veier på motsatt side av "skolen". Strømmen gikk for noen minutter siden, uææ! Da merker jeg hvor avhengig vi nordmenn er av strøm. Det var en kjempe merkelig følelse. Uansett. Jeg fikk et positivt inntrykk av "skolen" og elevene. Selvfølgelig kommer alt til å være nytt, skummelt og rart, men jeg må bare gi det tid. Det er det jeg må. I morgen feirer vi 60-årsfeiring for en på skolen. Det blir nok stas :-) På onsdag skal jeg og noen andre elever til OneCall i Oslo for å besøke kontoret der, og til og med møte *trommevirvel* Øystein Eriksen. DET er jo litt stas, er det ikke? ;-) Jeg føler dette kan være en fin løsning for meg dette skoleåret. Vi får håpe på det beste. Vi hentet middagen og i dag smakte det perfekt! 

Se på de nydelige fargene! Er selvfølgelig vegetar, såå godt for magen. Jeg er ikke vegetar selv, men det skader ikke å spise det i ny og ned. Det eneste det gjør er å hjelpe naturen og alt rundt oss <3 Snakkes i kveld! Nå er jeg bare så vanvittig stolt over meg selv, for dette var et veldig skummelt steg for meg. P.S: Fra nå av kaller jeg "skolen" for skole, selvom det ikke er en offentlig eller privat skole. Det er et alternativ for elever som har droppet ut tidligere, trenger veiledning til å finne ut hva de ønsker å gjøre videre og slikt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv