hits

Julekalender på tven og mye på gang

God kveld! Da er endelig denne dagen også ferdig :-) Jeg skal skifte sengetøy i dag, for dette gjør jeg alltid 30. november fordi da kommer jeg i skikkelig julemodus :-) Jeg har faktisk et eget julesengetøy med Jul i Blåfjell mønsteret på! Minner! Jeg skal ta opp Jul i Svingen i kveld, da jeg er borte i kveld til i morgen.

Mye som skjer, det kan hende jeg får meg jobb snart, vær så snill kryss fingrene deres og ønsk meg lykke til! Jeg bryr meg faktisk ikke om jeg snart er voksen og ser på julekalender. Det gir meg gode vibes og ikke minst minner, så selvfølgelig ser jeg på det da. Min favorittepisode er nr. 9, når Asa og Victoria står på bensinstasjonen og selger cornflakes i melkekartonger! Ser noen av dere på dette, eller har dere sett på det før? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv