hits

Uken som gikk...

Hey, peepzzz! Denne uken har godt veldig fort må jeg si! Men for å være ærlig liker jeg det bedre enn at det skulle gått sakte. Mye som skjer framover :-) Ellers, det vil si at vi må spole syv måneder fram i tid, og det er jo litt for lenge til, men er snakk om en jentetur til neste sommer. Iiiih! Uansett! En liten oppdatering på uken min kommer her :-) 


UKENS TANKE

Det går mye i juletanker for tiden. Hva jeg skal gi til mine nære og kjære, hvem jeg skal gi til, når jeg får pakket inn gavene, alt jeg har lyst til å bake, pynte osv! Ja, det er mye tanker nå haha. 

UKENS HØYDEPUNKT

Helt klart at jeg fikk sett venninnen min igjen denne helgen <3. Alltid like koselig, vi så serie, spiste popcorn og drakk julebrus, sto på skøyter og drakk chai latte. 

UKENS NEDTUR

Haha, man skulle trodd noe annet men neida! Jeg har enda ikke fått solgt tørkerullene :-/ Jeg utsetter og utsetter... og utsetter! 

UKENS SANGER

Tiger Blood 2018 - Falentin // Skuddsikker - Trygve Skaug // Rooftop - Zara Larsson // Head Honco 2017 - Banters, Tobisig, ft. Næsty-G // Disco Demolition 2018 - 2 Pæt, Dælvis // Alene - Arif // I Try - Jasmine Thompson // Santa Tell Me - Ariana Grande // Tones Jul (album) // Kurt Nilsens julealbum

UKENS HANGUP

UKENS GLEDINGS

At jeg har vært flink å lagt meg tidlig så og si hele denne uken! Mega stolt :-) 

UKENS FILM/SERIE

The Notebook 

Hvordan har deres uke vært? Dere må uansett ha en fin søndagskveld <3 

2 kommentarer

Charlotte

03.12.2017 kl.19:05

Høre ut du hatt en fin uke :)

ha en fin kveld :)

Dina

03.12.2017 kl.20:28

Charlotte: Ja, det har den! Like måte, Charlotte! :-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv