hits

Dag 2 på jobb, kveldens planer + tips

God morgen! Nå er jeg på bussen, og hører på musikk. Digger livet i de øyeblikkene. Været har vært ganske så kaldt de siste dagene og solen har heller ikke tittet fram. Savner det! Gjør ikke dere også det? Jaja, vi får krysse fingrene for at det blir supert vær fra mars! Da er det jo faktisk den første offisielle vårmåneden, så det må vi få håpe på. Jeg er hjemme på ettermiddagen, og skal senere på skolen. Er et slags opplegg der en kan overnatte, folk spiller og er sosiale (utifra det jeg har forstått). Vi prates litt senere i kveld, så er det jo faktisk vinterferie fra i morgen av. Iiiih!

Forresten! I går kveld trente jeg og drakk en ingefærshot med eple og lime fra cevita. Suuper god og passe sterk. Er virkelig en boost! Kan anbefales på det sterkeste :-) Særlig for de av dere som er litt forkjølet eller sliten! Finnes også i flere smaker.

 Xx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv